søndag 8. september 2013

GANNISå faren med å vandre rundt i Oslo på en lørdag i fineværet er at sjansen er stor for at man går inn i en butikk med altfor mye fine ting og ender opp med å ta med seg noe hjem. Og nettopp det gjorde vi i går. I tillegg til å spise på Olivia og kose oss i solen. Denne kjolen så jeg først i et moteblad, deretter på en jente på gaten og så endelig i Gannibutikken i Hegdehaugsveien. Jeg er veldig glad i å bruke kjoler til hverdags for tiden, og denne kommer til å bli perfekt både med bare legger og fargerike sneakers, men også til tykke strømpebukser og røffe boots. Gleder meg til å vise! 

-

So the danger of walking around in Oslo on a saturday in the wonderful weather... is that the chance of ending up with something from all the nice stores with all the nice things is very big. So what's what we did yesterday. In addition to eating dinner at Olivia and enjoy the sun. This dress I first saw in a fashion magazine, then on this random girl and finally in the Ganni store in Hegdehaugsveien. I'm very fond of wearing dresses on the everyday basis nowadays, so this is gonna be perfect both with bare legs and sneakers, as well as tights and boots. Looking forward to showing it to you guys! 


2 kommentarer:

 1. Den e dritfin da! Og enkel å style, plusspluss:)

  SvarSlett
 2. Ganni har så utrolig mye fint <3 Har uendelig mange hverdagskjoler, det er så enkelt å slenge på seg om man har dårlig tid eller ikke finner ut hva man skal ha på seg.

  Gleder meg til å se :)

  Ha en flott dag!

  Trine
  www.klisjehjemmet.no

  SvarSlett