fredag 12. juli 2013

SHORTS


Wearing shorts and tee from Filippa K, jacket from Samsoe Samsoe, Converse shoes, Fjällräven backpack. The pilots are Ray Ban

Det er så herlig å kunne gå i shorts selv om det ikke er strålende sol (og det er jammen ikke ofte her i Bergen). Det som irriterer meg litt er at det nesten er umulig å finne en shorts som har litt lengde nå for tiden. Denne har det, og med en gang så er den mye mer klassisk og avslappet i uttrykket. Så føler i alle fall jeg at den fungerer med en hvit t-skjorte og man føler seg anstendig og påkledd likevel. Blir det kortere, så føler jeg i alle fall behovet for å kombinere med noe med arm. Denne finnes i flere farger (vurderte svart, selvfølgelig) men jeg prøvde å tenke litt mer sommerlig og valgte å gå for den i blått. Angrer ikke, foreløpig! 

-

Love wearing shorts even though the sun isn't shining (and that really doesn't happen a lot here in Bergen). What annoys me nowadays is that the shorts that aren't thigh high are difficult to find. This have a little length, and suddenly it seems more classic and casual. Then at least I feel (don't really know about you guys) descent and dressed after all. If it becomes shorter, I'm starting to feel the need of  combining it with something with full arm length, haha. This shorts exists in various colors (seriously considered black, ofc) but it is summer after all, so I got it in blue. No regrets, so far!  
2 kommentarer:

  1. Kuul! Og shortsene nå er jo helt krise. Har liksom ikke så veldig lyst å la rumpeballene henge ut ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. haha, HELT enig Sara! Jeg skjønner akkurat hva du mener. Tusen takk ;-)

      Slett